12 ani de copilarie - digital (Boyhood)

12 ani de copilarie - digital

Premiera
Din 06.02 pana la 12.02

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Richard Linklater

Scenariu Richard Linklater

Distributie Patricia Arquette, Ethan Hawke, Ellar Coltrane, Lorelei Linklater

Gen: Drama

Durata 163 min

Rating A.P. 12

Anul 2014


Video

»

Sinopsis


O drama de fictiune realizata cu aceiasi actori pe parcursul a 12 ani, din 2002 in 2013, si care ne poarta intr-o calatorie pe cat de spectaculoasa, pe atat de intima, printre experientele copilariei, despartirile, traumele si bucuriile unei familii pe masura ce trece timpul.
Filmul il urmareste pe Mason (Ellar Coltrane), de la sase ani la 18 ani, printr-un vartej de schimbari familiale, de mutari, controverse, casatorii zdruncinate, recasatoriri, schimbare de scoli, prime iubiri, iubiri pierdute, vremuri bune, vremuri mai putin bune, intr-un mix constant de dezamagiri si umiri. Dar efectele acestor evenimente nu pot fi prevazute, pentru ca un moment se intrepatrunde cu cel care-i urmeaza,  transformandu-se intr-o experienta profund personala a intamplarilor care ne modeleaza pe masura ce crestem, formand natura mereu schimbatoare a vietilor noastre.

Povestea incepe cum haosul care se instaureaza in viata lui Mason, un baiat care viseaza cu ochii deschisi: Olivia (Patricia Arquette), mama lui, decide sa-I mute pe el si pe sora lui mai mare, Samantha (Lorelei Linklater), la Huston, tocmai cand tatal lor mai mult absent, Mason Senior (Ethan Hawke), se intoarce din Alaska ca sa faca din nou parte din lumea lor. Astfel incepe fluxul non-stop al vietii lui, dar, prin tot vartejul de parinti, parinti vitregi, bunici, profesori si sefi, pericole, dorinte si pasiuni creative, Mason reuseste sa-si pastreze drumul propriu.

 
Galerie foto