Activitate paranormala (Paranormal Activity)

Activitate paranormala

Premiera
Din 08.01 pana la 14.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,12 din 26 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Oren Peli

Scenariu Oren Peli

Distributie Katie Featherston, Micah Sloat

Gen: Horror,  Thriller

Durata 85 min

Rating I.M.-18

Anul 2007

Site oficial


Video

» "Activitate paranormala" - Trailer

Sinopsis

Katie si Micah sunt un cuplu ca oricare altul, doar ca ea ascunde un secret mai putin obisnuit: este urmarita de o prezenta nevazuta, care ii apare periodic noaptea, de cand avea 8 ani. Acest lucru nu poate ramane un secret la nesfarsit, pentru ca de cand locuieste cu iubitul ei, episoadele nocturne s-au inrautatit.

Sceptic la inceput, dar curios, Micah isi cumpara o camera performanta si e decis sa inregistreze orice activitate suspecta care se intampla pe timpul noptii. De la fascinatie, ajunge treptat la obsesie, iar ceea ce vor afla vazand casetele este pur si simplu socant.

Concentrandu-se pe credibilitate si pe constructia treptata a intrigii, si nu pe monstruos si pe scene horror explicite, Activitate paranormala face apel la instinctele primare ale fiintei umane, suspansul crescand din ce in ce mai mult, pana atinge cote aproape de nesuportat. E noapte si dormi linistit in siguranta propriei case. Dar trosnetul mobilei si scartaitul usii sunt oare doar zgomote firesti ale noptii? Umbrele stranii dansand pe pereti pot fi explicate rational? Daca ceva pandeste in colturile intunecate?

Cu un buget infim de numai 11 000 dolari, Activitate paranormala a fost filmat in doar 7 zile, cu o camera video obisnuita. A rezultat un film horror cu o doza atat de mare de realism, incat, la fel ca in cazul Blair Witch Project, cu care este similar ca tehnica de filmare, impactul asupra privitorului este incredibil de puternic. O dovedesc incasarile internationale de aproape 142 milioane de dolari si pozitia de leader de box office in saptamana anterioara Halloween-ului.

MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania Activitate paranormala, unul dintre cele mai terifiante filme facute vreodata. Nu ti-e frica de intuneric? Iti va fi... Din 8 ianuarie.

 
Galerie foto