AGENTUL DE LA U.N.C.L.E. - digital (The Man from U.N.C.L.E.)

AGENTUL DE LA U.N.C.L.E. - digital

Avanpremiera
20.08.2015

Premiera
Din 21.08 pana la 27.08

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 3,00 din 2 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Guy Ritchie

Scenariu Guy Ritchie, Lionel Wigram

Distributie Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris, Hugh Grant, Henry Cavill, Armie Hammer

Gen: Actiune,  Aventura,  Comedie

Durata 116 min

Rating AP 12

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Agentii Napoleon Solo de la CIA (Henry Cavill) si Illya Kuryakin de la KGB (Armie Hammer) participa la o misiune periculoasa impotriva unei organizatii criminale care se ocupa cu arme nucleare.

Cei doi trebuie sa lucreze impreuna si sa lase la o parte ostilitatile. Cei doi sunt condusi de fiica unui cercetator de origine germana, acum dat disparut, care este si singura lor sansa de a se infiltra in interiorul organizatiei. Este o cursa contra-cronometru. Gasirea cercetatorului poate salva omenirea de la o catastrofa globala.

In "The Man from U.N.C.L.E" mai apar Alicia Vikander ("Anna Karenina"), Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby"), with Jared Harris ("Sherlock Holmes: Game of Shadows"), si Hugh Grant in rolul lui Waverly.

Regia ii apartine lui Guy Ritchie, care mai semneaza si scenariul alaturi de Lionel Wigram, care s-a ocupat anterior de cele doua filme Sherlock Holmes.

Povestea este scrisa de Jeff Kleeman & David Campbell Wilson si Guy Ritchie & Lionel Wigram, bazata pe serialul de televiziune "The Man from U.N.C.L.E.".

John Davis ("Chronicle"), Steve Clark-Hall ("RocknRolla," the "Sherlock Holmes" films), Wigram si Ritchie sunt producatori la pelicula Warner Bros., iar David Dobkin este producator executiv.

"The Man from U.N.C.L.E." are premiera in cinematografe pe 21 august si este distribuit de Freeman Entertainment.