American Hustle: Teapa in stil american - Digital (American Hustle - Digital)

 American Hustle: Teapa in stil american - Digital

Premiera
Din 17.01 pana la 23.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie David O. Russell

Scenariu David O. Russell,Eric Singer

Distributie Robert De Niro,Christian Bale,Bradley Cooper,Jennifer Lawrence,Amy Adams,Jeremy Renner,Jack Huston

Gen: Drama

Durata 138 min

Rating N-15

Anul 2014

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Un film de fictiune care se petrece in lumea fascinanta a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, American Hustle/teapa in stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alaturi de seducatoarea si parsiva sa partenera, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de imprejurari sa lucreze cu un agent FBI, plin de idei trasnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso ii impinge pe cei doi in sferele puterii si ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. 
 
Jeremy Renner il interpreteaza pe Carmine Polito, un politician vehement si oportunist din New Jersey, care se trezeste prins ca intr-un cleste intre escroci si agentii federali. Imprevizibila sotie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adauga picatura care va duce la prabusirea intregului edificiu. Ca si celelalte doua filme ale lui David O. Russell, American Hustle/ teapa in stil american defineste un gen de film in care este vorba despre iubire, remodelare si supravietuire.
 
Columbia Pictures si Annapurna Pictures prezinta o productie Atlas Entertainment, American Hustle/teapa in stil american.  Rolurile principale sunt interpretate de Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner si Jennifer Lawrence.  Alaturi de ei ii mai putem vedea pe Louis C.K., Michael Peña si Alessandro Nivola.  Regia ii apartine lui David O. Russell. Scenariul este scris de Eric Warren Singer si David O. Russell.  Productia este semnata de Charles Roven, Richard Suckle, Megan Ellison si Jonathan Gordon. 
 
Producatorii executivi sunt Matthew Budman, Bradley Cooper, Eric Warren Singer si George Parra.  Imaginea e asigurata de Linus Sandgren, F.S.F.  Scenografia ii apartine lui Judy Becker, iar montajul, lui Jay Cassidy, A.C.E., Crispin Struthers si Alan Baumgarten, A.C.E.  Designerul de costume este Michael Wilkinson.  Muzica ii apartine lui Danny Elfman, iar aranjorul muzical este Susan Jacobs.

 
Galerie foto