Autoportretul unei fete cuminti - digital (Self-Portrait of a Dutiful Daughter)

Autoportretul unei fete cuminti - digital

Premiera
Din 25.09 pana la 29.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Ana Lungu

Scenariu Ana Lungu

Distributie Elena Popa, Emilian Popa, Anderi Enache, Iris Spirdon, Radu Iacoban, Istvan Teglas

Gen: Drama

Durata 81 min

Rating N 15

Anul 2015


Video

»

Sinopsis

 Personajul principal din Autoportretul unei fete cuminti, intrepretat de actrita Elena Popa, isi petrece timpul intre doctoratul in inginerie seismica, discutiile cu cei doi prieteni apropiati, Alex (Andrei Enache) si Michelle (Iris Spiridon), si intalnirile – rare, dar mult asteptate - cu un barbat casatorit (Emilian Oprea), cu care are o relatie amoroasa.

Dupa ce parintii ii lasa apartamentul si se muta intr-o casa noua, Cristiana decide sa isi ia un caine, un vis pe care il are de cand era mica.

Din distributie mai fac parte actorii Radu Iacoban, Istvan Teglas, regizorul de film Andrei Enache, regizorii de teatru Iris Spiridon, Alexandru Lustig, Eugen Gyemant, parintii regizoarei, Dan & Magdalena Lungu, si producatoarea Anca Puiu.
 
Scenariul filmului este semnat de Ana Lungu, imaginea de Silviu Stavila, sunetul de Vlad Voinescu si Filip Muresan, iar montajul este realizat de Dana Bunescu. Producatorii lungmetrajului sunt Anca Puiu, casa de productie Mandragora, si Ana Lungu.
 
Autoportretul unei fete cuminti este un proiect de film romanesc independent, realizat de casa de productie Mandragora cu participarea Papillon Film, Castel Film si Cinelabs Romania, cu sprijinul Groupama Asigurari, BMW Group Romania, Vodafone Romania, HBO Romania.