Avocatul din limuzina - Digital (The Lincoln Lawyer - Digital)

Avocatul din limuzina - Digital

Premiera
Din 01.04 pana la 07.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 3,00 din 4 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Brad Furman

Scenariu John Romano, Michael Connelly

Distributie Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Josh Lucas, Ryan Phillippe, John Leguizamo, William H. Macy, Frances Fisher

Gen: Drama

Durata 119 min

Rating N-15

Anul 2011

Site oficial


Video

» The Lincoln Lawyer

Sinopsis

Mickey Haller (Matthew McConaughey) este un avocat din L.A., al carui birou este de fapt bancheta din spate a unei limuzine Lincoln. Cu ea se plimba intre tribunalele din oras si inculpatii marunti pe care ii ajuta: farsori, soferi prinsi beti, motociclisti certati cu legea, traficanti de droguri etc. Pentru avocat legea nu mai inseamna vina sau nevinovatie, ci mai degraba cat de bine poate sa speculeze si sa manipuleze circumstantele. Haller nu are o viata personala prea fericita, acesta fiind divortat de sotia sa (Marisa Tomei).

In toata viata sa profesionala Haller s-a temut ca este incababil sa recunoasca un om inocent, dar ultimul sau caz l-a facut sa realizeze ca mai degraba ar fi trebuit sa se teama de rau … raul nativ, pur si diabolic. Louis Roulet (Ryan Phillipe), cel mai recent client al sau, este arestat pentru atacul asupra unei femei pe care a cunoscut-o intr-un bar. Provenind dintr-o familie instarita, playboy-ul este protejat cu orice pret de mama sa, care ar face tot posibilul sa nu ii ramana numele patat. Cu cat afla mai multe despre caz, Haller si detectivul Frank Levin (William H.Macy) scot la lumina o latura sinistra a personalitatii lui Roulet si nenumarate dovezi ale trecutului sau dubios.

Desi tanarul este cel mai banos client pe care l-a avut vreodata, Haller incepe sa fie ingrozit de dimensiunile ororii si, cu pretul propriei vieti, se zbate sa iasa curat din aceasta poveste.

Cu o distributie impresionanta (Matthew McConaughey,Marisa Tomei, William H.Macy, John Leguizamo, Michael Pena), "Avocatul din limuzina" este o adaptare excelenta dupa romanul omonim al scriitorului Michael Connely, aparut in 2005.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARIU 1
Githa22.06.2011 (15.37)

Never would have thunk I would find this so indispnseable.

Pagini: 1