Baiatu' tatii - Digital (That's My Boy - Digital)

Baiatu' tatii - Digital

Premiera
Din 17.08 pana la 23.08

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 3 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Sean Anders

Scenariu David Caspe

Distributie Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, Susan Sarandon, James Caan, Ian Ziering, Vanilla Ice

Gen: Comedie

Durata 114 min

Rating N-15

Anul 2012


Video

» That's My Boy

Sinopsis

Intr-o buna zi, adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o intalneste pe iubirea vietii sale. Singura problema este faptul ca femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu totii stim ce inseamna marea iubire din liceu, insa Donny merge mult mai departe, ajungand in pat cu ea si lasand-o insarcinata. Cum era de asteptat, povestea lor de dragoste se termina prost - doamna McGarricle ajunge la inchisoare, lasandu-l pe Donny, in varsta de 14 ani, sa-l creasca pe Todd, baietelul nascut din relatia lor plina de pasiune.

Desi Donny se straduie din rasputeri sa fie un bun tata, sarcina il depaseste si esueaza. Acum, 30 de ani mai tarziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes si lucreaza pe Wall Street. Plecand de la tatal sau imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai vazuse de ani de zile. Insa Donny are probleme cu Fiscul si mari datorii, prin urmare se gandeste ca singura salvare poate veni de la fiul sau, de la care sa obtina banii si sa-si plateasca datoriile pentru a nu ajunge la inchisoare.

Revederea dintre cei doi are loc chiar in ajunul nuntii lui Todd cu Jamie (interpretata de Leighton Meester). Donny debarca intempestiv, provocand stupoare si dand peste cap toate pregatirile si petrecerea de nunta. Pentru Donny, aceasta ar putea fi o sansa de a se reconcilia cu fiul sau, insa va fi oare el capabil sa se comporte ca un adevarat tata?

 
Galerie foto