Bel Ami - Digital (Bel Ami - Digital)

Bel Ami - Digital

Premiera
Din 02.03 pana la 08.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,78 din 9 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Nick Ormerod

Scenariu Rachel Bennette, Guy de Maupassant

Distributie Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci, Holliday Grainger, Colm Meaney, Natalia Tena

Gen: Drama

Durata 102 min

Rating A.P.-12

Anul 2012


Video

» Bel Ami

Sinopsis

O noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustreaza periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.

Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.

Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascendenta.

Dupa multe episoade in care George isi seduce si abandoneaza cu sange rece victimele, tanarul ajunge sa cada prada propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toti prietenii sai, numai un gest nebunesc ii mai poate salva de saracie, dar in acelasi timp il va costa mai scump chiar decat pierderea celei mai mari averi.

 
Galerie foto