Black Mass: Afaceri Murdare - digital (Black Mass)

Black Mass: Afaceri Murdare - digital

Avanpremiera
01.10.2015

Premiera
Din 02.10 pana la 08.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 2 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Scott Cooper

Scenariu Mark Mallouk, Jez Butterworth

Distributie Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Dakota Johnson

Gen: Drama,  Crima,  Biografie

Durata 122 min

Rating N 15

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Starul Johnny Depp este un mare gangster care face echipa cu FBI pentru a pune Mafia la pamant. "Daca nimeni nu vede, nu s-a intamplat", sunt vorbele lui Bulger (Depp)


Transformarea fizica a lui Johnny Depp pentru acest nou rol este remarcabila. In "Black Mass" interpreteaza rolul lui James "Whitey" Bulger, fratele unui senator american, care a devenit un mafiot violent si care a fost pentru multa vreme seful mafiotilor din Boston. A ajuns sa fie si informator pentru FBI doar pentru a distruge niste dusmani care ii calcasera teritoriul.
 
A facut inchisoare, a iesit din inchisoare, si de fiecare data a continuat cu violentele si violurile. A fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat de uciderea a 11 persoane, in 2013. Mafiotul a avut 31 de acuzatii. A "debutat" ca raufacator pe cand avea 14 ani.
 
Filmul este regizat de Scott Cooper, scenariul este semnat de Mark Mallouk si Jez Butterworth iar din distributie mai fac parte, pe langa Depp, si Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard, Jesse Plemons, Corey Stoll, Rory Cochrane, Sienna Miller, Adam Scott.