Box - Digital (Box)

Box - Digital

Premiera
Din 31.10 pana la 08.11

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Florin Serban

Scenariu Florin Serban

Distributie Rafael Florea, Hilda Péter, Sorin Leoveanu, Nicolae Motrogan, Narcis Romulus Dobrin, Orlando Chirvase

Gen: Drama,  Comedie

Durata 93 min

Rating AP 12

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Vara, strada incinsa, amiaza. Tocuri pe caldaram. Fusta ce se arcuieste pe coapse si joaca in ritmul pasilor. O adiere de vant, parul, un suras discret de femeie ce se stie privita si admirata.

Pasi lungi, gambele cu muschi intinsi, tricoul lipit de umerii rotunzi si puternici. Pielea maslinie. O geanta sport purtata de-a curmezisul si privirea lipita de pielea femeii ce merge la cativa pasi in fata lui.

RAFAEL (19) o urmareste pe CRISTINA (34).

BOX este o poveste de dragoste spusa altfel decat in filmele americane.

In ciuda diferentei de varsta dintre cei doi, Rafael (Rafael Florea) si Cristina (Hilda Peter) au in comun aceeasi nevoie disperata de afirmare. De-a lungul filmului, fiecare invata in felul sau lectia maturizarii si a compromisului.

Realizat de Florin Şerban, regizorul succesului Eu cand vreau sa fluier, fluier, BOX este o provocare atat emotionala, cat si intelectuala.

Scenariul si regia ii apartin lui Florin Şerban (Eu cand vreau sa fluier, fluier), iar producator este Fantascope Films. Marius Panduru (Aferim!, Eu cand vreau sa fluier, fluier, A fost sau n-a fost) este directorul de imagine al filmului.

Un film distribuit de Earlybird.