Bunicul dezlănţuit - Digital (Dirty Grandpa)

Bunicul dezlănţuit - Digital

Premiera
Din 05.02 pana la 11.02

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Dan Mazer

Distributie Robert De Niro, Zac Efron, Julianne Hough, Dermot Mulroney, Zoey Deutch

Gen: Comedie

Durata 102 min

Rating N-15

Anul 2016

Site oficial


Video

Sinopsis

Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanţa de primăvară la Daytona.
 
Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture. La finalul acestui concediu incredibil, bunicul dezlănţuit şi formalul său nepot descoperă că există multe lucruri pe care le pot învaţa unul de la celălalt şi leagă o relaţie mai strânsă ca niciodată.
 
Comedia „Bunicul dezlănţuit” îl prezintă, din 5 februarie la CinemaPRO, pe Robert De Niro în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că viaţa merită trăită din plin la orice vârstă. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

 
Galerie foto