Calatoria 2: Insula misterioasa - 3D (Journey 2: The Mysterious Island - 3D)

Calatoria 2: Insula misterioasa - 3D

Premiera
Din 10.02 pana la 16.02

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,96 din 23 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Brad Peyton

Scenariu Brian Gunn, Mark Gunn, Richard Outten, Jules Verne

Distributie Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens, Michael Caine, Kristin Davis, Luis Guzmán, Anna Colwell

Gen: Actiune,  Aventuri,  Familie

Durata 94 min

Rating A.P.-12

Anul 2012

Site oficial


Video

» Calatoria 2: Insula misterioasa - 3D

Sinopsis

Calatoria 2: Insula Misterioasa este continuarea fenomenului mondial din 2008, Calatorie spre centrul Pamantului, o noua experienta cinematografica extrema. De aceasta data tanarul Sean Anderson (Josh Hutcherson) are de-a face cu o situatie de-a dreptul ciudata: primeste intamplator un semnal bruiat, de pe un taram misterios, care practic nu ar trebui sa existe.

Este vorba despre celebra insula din scrierile lui Jules Verne, aceeasi despre care bunicul sau i-a spus nenumarate povesti si in cautarea careia si-a petrecut o mare parte din viata. Un loc magic, al vietuitoarelor ciudate, muntilor de aur si al vulcanilor letali, insula ascunde un secret incredibil.

Insotiti de un pilot de elicopter (Luis Guzman) si frumoasa, dar incapatanata sa fiica, Sean si tatal sau vitreg, Hank (Dwayne Johnson) pornesc in cautarea tinutului legendar, o calatorie ce se dovedeste a fi aventura vietii lor.

Insa, misiunea lor este aproape imposibila, pentru ca odata ajunsi acolo, sunt nevoiti atat sa protejeze speciile de-a dreptul unice, cat si sa se salveze inainte ca insula sa fie ingropa in ocean pentru totdeauna.

 
Galerie foto