Cantec pentru Tisha - Piesa de teatru

Cantec pentru Tisha - Piesa de teatru

Premiera
Din 23.10 pana la 26.11

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Ioana Ginghina,Felicia Dalu

Distributie Ioana Ginghină/Andreea Gaica, Daniel Marcu, Andra Mirescu,Cristina Petre

Gen: Animatie

Durata 60 min

Rating A.G.

Anul 2016

Site oficial


Video

Sinopsis

"Cântec pentru Tisha” înseamnă performanţă actoricească, un senariu unic inedit, muzică originală, adaptată genului de muzică de calitate pentru cei mici. Este un spectacol dedicat atât pentru copii peste 4 ani cât şi pentru părinţii care, prin interacţiune şi jocuri noi, reuşeşte să aducă în prim plan strânsa relaţafistish-cinemapro-micie dintre copii şi părinţi, importanţa şi nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.
 
În fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întâlneşte pe Skype cu părinţii. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpuşile Rază de soare şi Gratziline şi coşarul vesel. Aceste jucării îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificaţii şi învăţăminte, la care participă activ şi spectatorii.
 
Pentru a completa cât mai bine piesa şi a creşte implicarea emoţională, au fost create special melodii potrivite poveştii interpretate, astfel că veţi fi surprinşi de o muzică nouă, modernă şi adecvată noii generaţii, precum este şi povestea Tishei.
 
Muzica live, dansuri si interactivitate, toate in spectacolul musical “Cantec pentru Tisha
 
Poti urmari trailer aici: https://youtu.be/wY7BG3ZAwJw
 
In plus avem o surpriza pentru voi: la fiecare spectacol avem tombola si fiecare copil poate castiga premii pe loc sau sa participe la marele premiu, o petrecere ogranizata de echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina.
 
 
 
Biletele se pot cumpara de la casa de bilete CinemaPro sau din reteaua Eventim.
 

Comenteaza
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii