Chat Chat Chat – Piesa de teatru (Chat Chat Chat )

Chat Chat Chat – Piesa de teatru

Premiera
Din 09.06 pana la 09.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Ricard Reguant

Distributie Anca Turcasiu, Andrei Duban, Laura Cosoi, Andrei Mateiu

Gen: Comedie

Durata 90 min

Rating A.G.

Anul 2017

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Hai la comedia Chat Chat Chat sa vezi peste ce surprize poti sa dai atunci cand iti cauti sufletul pereche pe chat!   Duminica, 09 Iunie 2019, la ora 17:00, la Cinema Pro
 
 
 
Chat Chat Chat – umor in doza concentrata, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaste cu usurinta in jurul sau si un subiect actual: trecerea de la socializarea clasica in baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, si buclucurile care pot rezulta cand lumea virtuala se suprapune peste lumea reala.
 
Inainte de spectacol faci selfi-uri cu prietenii la cabina foto pusa la dispozitie de Momentos. Dupa spectacol socializezi si faci selfie cu actorii! Primesti, pe loc, pozele tiparite cadou. 
 
Chat Chat Chat, o comedie despre ce se poate intampla cand iti cauti sufletul pereche pe chat
De la Ricard Reguant, regizorul spaniol al Muzicalului Chicago si al comediei TOC TOC si laureat Broadway World in 2015 spectacolul Chat Chat Chat (www.ChatChatChat.ro) – o spumoasa comedie moderna care aduce pe scena in mod eminamente comic scenarii cu care se pot confrunta un barbat si o femeie care isi cauta cu disperare sufletul pereche folosind arme digitale… Intrebarea de o suta de puncte este: Il vor gasi? 
Modalitatea de a gasi un partener s-a schimbat atat de mult in ultimii ani incat in prezent a devenit o chestiune de cateva minute. Desi pare neverosimil, noile forme de socializare si retelele sociale au facut posibil ca orice persoana din orice loc sa poata lua legatura cu cineva de sex opus …sau chiar de acelasi sex, depinde de preferinte.
Chat Chat Chat este una dintre cele mai succes comedii spaniole din ultimii ani, jucandu-se pe taramuri ibeice de doi ani cu casa inchisa. 
Distributia reprezentatiei ii include pe: Anca TurcasiuAndrei DubanAndrei Mateiu si Gratiela Duban.
Adevarul este ca in noua era tehnologica s-a trecut de la socializarea in pasi de cha cha cha la socializarea prin chat chat chat. Inainte lumea mergea in baruri si discoteci ca sa asculte muzica, sa danseze, sa bea ceva si mai ales sa agate. Da, chiar asa, sa agate! Insa in zilele noastre, datorita noilor tehnologii, facem toate astea de acasa. Bine, de dansat adevarul este ca nu se prea mai danseaza. Mai degraba iti pregatesti o bautura, pui muzica, te tolanesti pe canapea sau in fotoliu si odata instalat comod… dai drumul la laptop.
 
Comedia Chat Chat Chat reflecta aceasta schimbare sociala in care au fost abandonate locatiile de petrecere a timpului liber ca punct de intalnire pentru a socializa si a-ti gasi un partener in favoarea internetului. Si daca aceasta reprezinta o modalitate mai rapida si mai comoda, ea este in acelasi timp si o modalitate mai impersonala si mai rece. 
 
Chat Chat Chat cuprinde toate aceste idei si le infatiseaza publicului prin intermediul aventurilor unor protagonisti care, in incercarea de a-si gasi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confrunta in mod inevitabil cu situatii si personaje (unul mai sarit de pe fix ca altul) care tin mai degraba de in cosmar decat de o poveste romantica
 
Pe de alta parte, regizorul Ricard Reguant atrage atentia ca „Chat Chat Chat este o piesa moderna care trateaza o tema mai putin abordata in dramaturgie, si anume pericolul pe care il implica relationarea cu persoane necunoscute pe internet.” 
Chat Chat Chat este o piesa foarte distractiva care foloseste tehnici moderne si inovatoare de regie si actorie si care poate fi considerata chiar material didactic pentru cei tineri si care, in mod cert, nu va lasa indiferent pe nimeni.
La sosire spectatorii vor putea face poze la Cabina Photo Booth by Momentos, urmand ca aproape instantaneu sa primeasca pozele tiparite cadou.
Dupa spectacol, spectatorii vor putea socializa cu actorii si cu regizorul si vor putea face fotografii de tip selfie cu acestia la aceeasi cabina foto, urmand ca la 15 secunde dupa ce se pozeaza sa primeasca si poza tiparita cadou.
Biletele s-au pus in vanzare la Casa de bilete din incinta Cinema Pro, in reteaua de magazine partenere Bilet.ro si online pe bilet.ro si pe www.ChatChatChat.ro.
Biletele au preturi cuprinse intre 50 si 70 lei. La acest spectacol s-au pus in vanzare si 32 de locuri VIP de 100 de lei, situate central in primele randuri si care vor primi cate un cadou surpriza din partea organizatorilor si a sponsorilor.
Mai multe informatii despre spectacol pot fi consultate pe pagina web oficiala www.ChatChatChat.ro si pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/ChatChatChatRomania