Copoi pentru strigoi - 3D (R.I.P.D. 3D)

Copoi pentru strigoi - 3D

Avanpremiera
18.07.2013

Premiera
Din 19.07 pana la 25.07

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 3 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Robert Schwentke

Scenariu Phil Hay,Matt Manfredi

Distributie Ryan Reynolds,Jeff Bridges,Kevin Bacon,Mary-Louise Parker,Robert Knepper,Marisa Miller

Gen: Actiune,  Comedie,  Crima

Durata 89 min

Rating A.P 12

Anul 2013

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Filmul e regizat de Robert Schwentke (Red) si produs de Neal H. Moritz (seria Fast and Furious, I Am Legend), Michael Fottrell si Mike Richardson.

Seriful Roycephus "Roy" Pulsifer (Jeff Bridges) a executat mai multe penitente in R.I.P.D. pentru multiple infractiuni comise in timpul vietii; e tipul care le stie pe toate, obisnuit sa manuiasca pistolul singur, si nu in echipa. Are un stil unic, mereu pus pe poante si ironii, dar e cel mai bun din departament si stie absolut toate smecheriile cu care ii poate pacali pe diabolicii care fug din fata Judecatii de Apoi si-si cauta refugiu inapoi pe Pamant.

Nick Walker (Ryan Reynolds) este un politist dur, care stie cum se invart rotile sistemului, dar e omorat la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primeste o oferta pe care nu o poate refuza: ori plateste o penitenta de 100 de ani in serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge in iad. Pentru ca vrea sa-l gaseasca pe cel care l-a ucis, dar si pentru ca vrea sa se intoarca pe Pamant, la sotia lui iubita, convins ca poate incalca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima varianta, alaturandu-se fortelor care vaneaza sufletele diabolice ratacite pe pamant.
 

 
Galerie foto