Cowboys & Extraterestri - Digital (Cowboys & Aliens - Digital)

Cowboys & Extraterestri - Digital

Premiera
Din 26.08 pana la 01.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,25 din 8 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Jon Favreau

Scenariu Roberto Orci, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Scott Mitchell Rosenberg

Distributie Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Noah Ringer, Jon Favreau, Sam Rockwell, Paul Dano

Gen: Western,  SF,  Thriller

Durata 118 min

Rating A.P.-12

Anul 2011

Site oficial


Video

» Cowboys & Extraterestri

Sinopsis

Cowboys & Extraterestri este un thriller de actiune care ne va purta prin vestul salbatic, unde un cowboy singuratic va conduce o revolta impotriva terorii venite din alt Univers.

1873, Arizona. Un strain (Daniel Craig), care si-a pierdut memoria si nu-si mai aduce aminte nimic legat de trecutul sau, ajunge, in ratacirile lui, in Absolution, un orasel din mijlocul desertului. Singurul indiciu legat de trecutul sau este o catusa pe care o are legata la o mana. Va descoperi rapid ca locuitorii din Absolution sunt foarte ostili cu orice strain si ca nimeni nu face vreo miscare fara ordinul temutului colonel Dolarhyde (Harrison Ford). Este un oras care isi duce existenta in frica.

Dar Absolution este pe cale sa traiasca o frica pe care nu va avea cum s-o inteleaga in ziua cand orasul va fi atacat de pradatori veniti din spatiu. Miscandu-se extrem de rapid si aruncand cu fascicule de lumini orbitoare, invadatorii incep sa rapeasca unul cate unul locuitorii oraselului. Va fi cea mai grea infruntare pe care orasul a trait-o vreodata.

Se pare ca singura speranta de salvare este acum strainul pe care la inceput l-au respins cu totii. Pe masura ce pistolarul incepe sa-si aduca aminte cine e si pe unde a umblat pana acum, isi da seama ca detine un secret care ar putea fi singura sansa a orasului de a lupta impotriva monstrilor extraterestri. Cu ajutorul misterioasei Ella (Olivia Wilde), strainul organizeaza un grup de actiune, din care fac parte cei care ii stateau impotriva inainte de invazie - oraseni, Dolarhyde si baietii lui, proscrisi si razboinici apasi.

Strans uniti impotriva unui inamic comun, acestia se pregatesc pentru un tur de forta epocal, totul cu un singur scop: supravietuirea.

 
Galerie foto