Dansul strazii 2 - 3D (Street Dance 2 - 3D)

Dansul strazii 2 - 3D

Premiera
Din 25.05 pana la 31.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,62 din 13 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Max Giwa, Dania Pasquini

Scenariu Jane English

Distributie Tom Conti, George Sampson, Falk Hentschel, Sofia Boutella, Stephanie Nguyen, Delphine Nguyen

Gen: Muzical,  Drama,  Romantic

Durata 85 min

Rating A.P.-12

Anul 2012

Site oficial


Video

» Dansul strazii 2 - 3D

Sinopsis

Ash, un dansator deosebit de talentat, decide sa plece la Paris pentru a-si cunoaste idolii, renumita trupa Invincibilii. Spre ghinionul sau, momentul intalnirii nu decurge asa cum si-a imaginat si este luat peste picior intr-un mod brutal de membrii trupei.

Deprimat si debusolat, Ash il cunoaste la scurt timp pe Eddie si pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a carei frumusete ii rapeste inima. Negasind alta solutie pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan indraznet si, alaturi de Eddie, cutreiera Europa in cautarea celor mai buni dansatori pe care sa-i reuneasca intr-o noua trupa. Astfel ar avea atat sansa de a isi lua revansa fata de Invincibili, cat si de a o avea aproape pe Eva. In final tanara dansatoare accepta sa li se alature, completand coregrafia spectaculoasa a trupei cu o imbinare nemaivazuta a streetdance-ului cu miscarile exotice de salsa.

Povestea lor de dragoste devine astfel posibila pentru Ash, dar oare va fi el suficient de curajos sa isi duca planul la bun sfarsit?

Din 25 mai, fanii show-ului cinematografic absolut vor intra din nou in atmosfera incendiara a street dance-ului, in Dansul strazii 2, mult asteptata continuare a filmului 3D de succes din 2010.

 
Galerie foto