Destinatie finala - 3D (The Final Destination - 3D)

Destinatie finala - 3D

Premiera
Din 02.09 pana la 15.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,77 din 86 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Nick Zano, David R. Ellis

Scenariu Eric Bress, Jeffrey Reddick

Distributie Nick Zano, Krista Allen, Jenna Craig

Gen: Horror,  Thriller

Durata 97 min

Rating I.M.-18

Anul 2009

Site oficial


Video

» Destinatie finala 4

Sinopsis

"Destinatie finala" incepe cu o zi de relaxare la curse, unde Nick si prietenii sai au venit sa se distreze. Distractia se transforma insa in panica atunci cand Nick are o premonitie infioratoare despre o serie de intamplari bizare ce vor cauza mai multe accidente printre masinile de curse.

Premonitia ii ofera o viziune de cosmar: explozii nimicitoare, oameni murind in chinuri groaznice si prabusirea tribunei peste public. Revenindu-si din acest cosmar, Nick isi convinge iubita si prietenii sa plece, reusind sa scape cu cateva secunde inainte ca infricosatoarea viziune sa devina realitate. Avand sentimentul ca li s-a oferit o noua sansa de a trai, tinerii observa insa cu stupoare ca ceilalti supravietuitori ai teribilului accident incep sa moara pe rand in moduri din ce in ce mai brutale. Astfel, Nick trebuie sa gaseasca un mod de a pacali moartea pentru ultima oara, inainte ca si el sa isi gaseasca "destinatia finala".

"Destinatie finala" este ultimul film al celebrei francize "Final Destination" si totodata prima pelicula 3D care ofera publicului o calatorie infricosator de reala.

 
Galerie foto