Dincolo de limite - Digital (Limitless - Digital)

Dincolo de limite - Digital

Premiera
Din 18.03 pana la 24.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 10 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Neil Burger

Scenariu Leslie Dixon, Alan Glynn

Distributie Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Anna Friel, Andrew Howard, Johnny Whitworth, Robert John Burke

Gen: Thriller

Durata 110 min

Rating N-15

Anul 2011

Site oficial


Video

» Limitless

Sinopsis

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat care isi contempleaza in fiecare zi esecul. In momentul in care prietena lui ii da papucii, faptul ca nu are niciun viitor devine o certitudine. Soarta incepe insa sa i se schimbe in ziua in care un vechi prieten ii ofera NZT - un drog sintetic care ii permite sa isi foloseasca 100% din creier. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit pana atunci incep instantaneu sa se organizeze in mintea sa.

Cu o noua perspectiva asupra vietii, Eddie ajunge in scurt timp un expert al speculatiilor financiare si ii atrage astfel atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Mogulul insa nu il vede decat ca pe o metoda de a face miliarde fara prea mult efort. In timp ce Eddie este haituit de ucigasii disperati sa obtina substanta miraculoasa, incep sa se faca simtite si efectele secundare ale NZT-ului. Va reusi oare sa ramana in viata suficient de mult cat sa se salveze?

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii