District 9 - Digital (District 9 - Digital)

District 9 - Digital

Premiera
Din 02.10 pana la 08.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,40 din 25 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Neill Blomkamp

Scenariu Neill Blomkamp, Terri Tatchell

Distributie Sharlto Copley, Robert Hobbs, William Allen Young, Vanessa Haywood

Gen: Actiune,  Drama,  SF,  Thriller

Anul 2009

Site oficial


Video

» District 9

Sinopsis

"District 9" este povestea unor extraterestri care au aterizat pe Pamant cu 30 de ani in urma, fiind ultimii supravietuitori ai rasei lor. Pamantenii au asteptat atacuri ostile din partea acestora sau decoperiri in domeniul tehnologic, insa nimic deosebit nu s-a intamplat si, prin urmare, extraterestrii au fost sechestrati de catre autoritatile din Africa de Sud intr-un spatiu izolat asemanator unei tabere de concentrare numit Districtul 9.

Deveniti sclavii oamenilor, fortati sa munceasca, obligati sa traiasca in conditii mizere, blamati si neacceptati in comunitate de catre populatia sud-africana, extraterestrii au devenit victimele frecvente ale abuzurilor si rasismului. Atunci cand agentul guvernamental Wikus Van De Merwe (Sharlto Copley) este trimis in interiorul Districtului 9 pentru a face o investigatie si a afla scopul venirii extraterestrilor pe Pamant si natura armelor pe care le folosesc, acesta este infectat cu biotehnologia extraterestra. Observand situatia dramatica a refugiatilor, Wikus isi schimba pozitia si decide sa lupte impotriva oamenilor asupritori in numele extraterestrilor.

"District 9" este bazat pe scurtmetrajul "Alive in Joburg" si produs de Peter Jackson, regizorul trilogiei "Stapanul inelelor".

 
Galerie foto