Django dezlantuit - Digital (Django Unchained - Digital)

Django dezlantuit - Digital

Avanpremiera
17.01.2013

Premiera
Din 18.01 pana la 24.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,50 din 10 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Quentin Tarantino

Scenariu Quentin Tarantino

Distributie Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson,Treat Williams,Kerry Washington,James Russo,Robert Carradine

Gen: Drama,  Western

Durata 165 min

Rating IM-18

Anul 2013

Site oficial


Video

» Django dezlantuit

Sinopsis

Actiunea are loc in sudul Statelor Unite, cu doi ani inainte de Razboiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al carui trecut plin de violenta il aduce in serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vanator de recompense aflat pe urmele a doi ucigasi, fratii Brittle.

Django este singurul care poate sa-l ajute sa ajunga la ei. In schimb, Schultz ii promite sa-l elibereze. Cand misiunea lor se incheie cu succes si Django este eliberat, el decide sa ramana alaturi de Schultz si continua sa-i vaneze impreuna pe cei mai cautati criminali. Insa scopul final al lui Django este gasirea si eliberarea Boomhildei (interpretata de Kerry Washington), sotia de care fusese despartit cu mult timp in urma.

Cautarile ii conduc la Calvin Candie (interpretat de Leonardo DiCaprio), proprietarul lui “Candyland“, o plantatie pe care sclavii sunt tratati intr-un mod absolut inuman. Interesandu-se de soarta Broomhildei sub tot felul de false pretexte, Django and Schultz trezesc suspiciunile lui Stephen (interpretat de Samuel L. Jackson), sclavul de incredere al lui Candie. Miscarile le sunt urmarite si risca sa fie prinsi si adevaratele lor intentii date in vileag. Daca vor sa scape si sa o elibereze pe Broomhilda, ei trebuie sa aleaga intre individualism si solidaritate, intre sacrificiu de sine si supravietuire.
 

 
Galerie foto