Dracula: Povestea nespusa - digital (Dracula Untold)


Dracula: Povestea nespusa - digital

Premiera
Din 03.10 pana la 09.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,33 din 6 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Gary Shore

Scenariu Matt Sazama, Burk Sharpless

Distributie Cu: Luke Evans, Sarah Gadon, Art Parkinson, Dominic Cooper, William Houston, Diarmaid Murtagh, Ferdinand Kingsley, Noah Huntley, Joseph Long

Gen: Actiune,  Horror,  Fantastic,  Drama

Durata 92 min

Rating A.P. 12

Anul 2014

Site oficial


Video

»

Sinopsis


O poveste de iubire tragica a unui erou ca nimeni altul, o lupta dramatica in care numai Diavolul putea oferi forta si armele celui care a ramas cunoscut lumii intregi sub numele Dracula. Povestea incepe cand Vlad (Luke Evans) este inca muritor si descrie relatia turbulenta a familiei domnitorului cu violentul si lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-si salva tara si familia, Vlad isi vinde sufletul diavolului.

Dupa mai multe roluri pe scenele teatrelor comerciale din Londra, actorul galez Luke Evans a devenit cunoscut la Hollywood in 2010, datorita rolului Apollo din remake-ul lui Louis Leterrier la "Ciocnirea Titanilor". Au urmat filme ca "Immortals", "The Raven" sau "The Three Musketeers" (R. Paul W.S. Anderson), iar in ultimii doi ani Luke Evans a atras atentia prin rolurile interpretate in blockbuster-ele "Fast & Furious 6" si "The Hobbit".

Regizorul Gary Shore este originar din partea de nord a Dublinului, a studiat la scoala Nationala de Film din Dublin si la Central Saint Martins din Londra, si este cunoscut ca regizor de reclame, lucrand de-a lungul timpului cu Adidas, Gatorade, EMI, Warner Brothers, Vogue, Nokia, Heineken sau Ministerul Turismului din Muntenegru. in 2009, Gary a atras atentia Hollywood-ului cu un trailer fals, intitulat The Cup of Tears, trailer care l-a ajutat sa obtina un contract pentru trei filme cu Universal. "Dracula Untold" este debutul sau in lungmetraj de fictiune.

 
Galerie foto