Dredd - 3D: Ultima judecata (Dredd - 3D)

Dredd - 3D: Ultima judecata

Avanpremiera
08.11.2012

Premiera
Din 09.11 pana la 15.11

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,50 din 6 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Pete Travis

Scenariu Carlos Ezquerra, Alex Garland, John Wagner

Distributie Karl Urban, Lena Headey, Olivia Thirlby, Domhnall Gleeson, Santi Scinelli, Wood Harris, Deobia Oparei

Gen: SF,  Actiune

Durata 95 min

Rating IM-18

Anul 2012

Site oficial


Video

» Dredd - 3D

Sinopsis

Teritoriul Americii in viitor este un desert nesfarsit. Pe Coasta de Est, incepand din Boston si pana in Washington DC se intinde Mega City One, o metropola imensa, dominata de violenta, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, intr-o teama perpetua. Singurii care incearca sa faca ordine in acest haos urban sunt cei supranumiti Judecatorii. Acestia reprezinta intregul sistem: oameni ai legii, jurati, judecatori si calai. Cel mai bun dintre Judecatori este Dredd, caruia Judecatorul suprem ii da o misiune. El trebuie sa testeze un Judecator incepator, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie sa fie de fapt ca o zi de instructie.


Judecatorii sunt in drum spre locul unde a avut loc o crima, in Peach Trees, un zgarie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al lui Ma-Ma. Atunci cand cei doi Judecatori incearca sa-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordona inchiderea cladirii si Judecatorii se gasesc prinsi intr-o capcana a terorii, cu mafiotii pe urmele lor. Totul se transforma acum intr-o lupta pentru supravietuire.

Cu o regie semnata de Pete Travis si cu o distributie formata din: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby si Lena Headey, thrillerul SF Dredd 3D: Ultima judecata / Dredd 3D va putea fi vizionat la CinemaPro incepand de vineri, 9 noiembrie.

Filmul este distribuit de Hollywood Multiplex Operations si are o durata de 95 minute.

 
Galerie foto