Dreptate la inaltime - Digital (Man on a Ledge - Digital)

Dreptate la inaltime - Digital

Premiera
Din 27.01 pana la 02.02

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 3,75 din 4 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Asger Leth

Scenariu Pablo F. Fenjves

Distributie Elizabeth Banks, Sam Worthington, Jamie Bell, Kyra Sedgwick, Ed Harris, Genesis Rodriguez, Edward Burns

Gen: Thriller

Durata 102 min

Rating A.P.-12

Anul 2012

Site oficial


Video

» Dreptate la inaltime

Sinopsis

Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos il aduce pe un politist incoruptibil in pragul nebuniei. Dupa ce a ajuns in inchisoare pentru o infractiune pe care nu a comis-o, Nick (Sam Worthington) incepe sa incalce toate regulile, singura lui sansa fiind acum evadarea.

Adevaratul haos incepe la scurt timp dupa fuga din inchisoare, cand, barbierit si imbracat la patru ace Nick ameninta ca se arunca de pe o cladire din mijlocul Manhattanului. Trecatorii incep sa se panicheze vazandu-l acolo si fortele de ordine trimit de urgenta un negociator, Lydia (Elizabeth Banks), pentru a impiedica dezastrul.

Insa teribila scena este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar in timp ce joaca rolul sinucigasului, Nick coordoneaza de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru disparitia caruia ajunsese initial in inchisoare. Este singura cale de a-si demonstra nevinovatia si pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. In momentul in care politia reuseste sa il identifice, o echipa SWAT este trimisa pe pozitie pentru a-l extermina si cum Lydia nu este inca sigura de partea cui se afla adevarul, sansele lui Nick sunt mai slabe in fiecare clipa.

 
Galerie foto