E tare complicat! - Digital (It's Complicated - Digital)

E tare complicat! - Digital

Premiera
Din 05.02 pana la 11.02

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,83 din 12 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Nancy Meyers

Scenariu Nancy Meyers

Distributie Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin, James Patrick Stuart, John Krasinski

Gen: Comedie,  Romantic

Durata 118 min

Rating N-15

Anul 2009

Site oficial


Video

» "E tare complicat!" - Trailer

Sinopsis

Scenarista si regizoarea Nancy Meyers revine cu o comedie despre dragoste, divort si tot ce se intampla intre timp… Meryl Streep, Steve Martin si Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emotionante si inteligente, despre un triunghi amoros care… E tare complicat!

Jane (Meryl Streep) este proprietara prospera a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari si este divortata de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a ramas in relatii amicale.

Totul pare sa mearga pe fagasul normal, pana intr-o zi, cand Jane si Jake ies la cina dupa ce participasera la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile anilor frumosi petrecuti ca sot si sotie se pare ca au un efect neasteptat asupra celor doi, care se arunca intr-o aventura extrem de pasionala.

Si asa se complica lucrurile, fiindca Jake e insurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tanara decat el, iar Jane este curtata de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care il angajase ca sa-i renoveze bucataria…

Acum, Jane incearca sa-si dea seama daca ii place sa fie "cealalta femeie", Jake se trezeste ca este foarte prins de aceasta relatie extrem de placuta intr-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai incerca sa-si revina dupa propriul divort, isi da seama ca s-a indragostit de Jane, dar nu e sigur ca ii convine sa fie prins in acest triunghi amoros.

Oare Jane si Jack ar trebui sa-si vada fiecare de viata lui si sa renunte la aceasta relatie clandestina, sau dragostea e intr-adevar mai dulce cand se intampla a doua oara? E tare complicat!

 
Galerie foto