Edge of Tomorrow: Prizonier in timp - 3D (Edge of Tomorrow - 3D)

Edge of Tomorrow: Prizonier in timp - 3D

Avanpremiera
05.06.2014

Premiera
Din 06.06 pana la 12.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 3 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Doug Liman

Scenariu Hiroshi Sakurazaka,Dante Harper,Joby Harold

Distributie Tom Cruise,Emily Blunt,Charlotte Riley,Jeremy Piven,Bill Paxton,Jonas Armstrong,Lara Pulver,Marianne Jean-Baptiste

Gen: Actiune,  SF

Durata 113 min

Rating A.P - 12

Anul 2014

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Tom Cruise si Emily Blunt formeaza o echipa imbatabila in superproductia SF Edge of Tomorrow: Prizonier in timp, un film Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures, care ajunge In cinematografele din tara incepand cu 6 iunie.
 
Actiunea filmului este plasata intr-un viitor apropiat, in care Pamantul este invadat de o rasa extraterestra extrem de ostila. intreaga planeta este atacata in mod constant, iar omenirea abia mai poate face fata.
 
Ofiterul William Cage (Tom Cruise) nu a calcat niciodata pe campul de lupta, dar se vede prins subit intr-o misiune sinucigasa. Desi este ucis in doar cateva minute, Cage se trezeste in mod inexplicabil la inceputul zilei fatidice, retraind in mod repetat aceleasi experiente care s-au incheiat cu moartea sa. 
 
Insa, cu fiecare batalie purtata, Cage devine din ce in ce mai experimentat si, impreuna cu ofiterul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce in ce mai aproape de infrangerea extraterestrilor.
 

 
Galerie foto