FAMILIA BELIER - digital (La Famille Belier)

FAMILIA BELIER - digital

Premiera
Din 26.06 pana la 02.07

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Eric Lartigau

Scenariu Victoria Bedos,Thomas Bidegain

Distributie Karin Viard, Fran├žois Damiens, Louane Emera

Gen: Comedie,  Drama,  Muzical

Durata 106 min

Rating AG

Anul 2014

Site oficial


Video

»

Sinopsis

"Familia Belier" prezinta povestea familiei Paulei, in care toti sunt surzi, numai ea nu. Astfel, ea este un liant intre lumi. In varsta de 16 ani, Paula, interpretata de Louane Emera, este indispensabila familiei sale. Programul ei zilnic este unul extrem de incarcat - merge la scala, isi ajuta parintii la treburile casei, la ferma, la cumparaturi.
 
Familia Belier este compusa din Paula, fratele ei mai mic Quentin, si parintii Rodolphe si Gigi, toti cei trei din urma cu probleme de auz.
 
La scoala, Paula se indragosteste de Gabriel, un tanar nou intrat in corul de elita al scolii din Paris, din care face parte si ea. Paula are o voce care uimeste pe toti. Isi doreste sa urmeze aceasta cale, dar familia ei nu intelege acest lucru. Tanara uraste ideea de a-si trada parintii si fratele, astfel ca ajunge in fata unei dileme.
 
Interesant este faptul ca Louane (Anne Peichert pe numele real) este cantareata, atunci cand nu face actorie. A fost la The Voice din Franta, al doilea sezon, unde a ajuns in semifinala, cu Louis Bertignac pe post de antrenor.  Rolul din Familia Belier i-a adus si un premiu Cesar in 2015 pentru cel mai bun debut in actorie. A lansat pe 2 martie albumul de debut "Chambre 1" si a cantat in deschiderea concertului de la Paris, de la inceputul anului, al artistei Jessie J.
 
"Familia Belier" are premiera in cinematografe pe 26 iunie. Filmul este distribuit de Independenta Film.