Furia titanilor - 3D (Wrath of the Titans - 3D)

Furia titanilor - 3D

Premiera
Din 30.03 pana la 05.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,74 din 35 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Jonathan Liebesman

Scenariu Dan Mazeau, David Leslie Johnson

Distributie Liam Neeson, Sam Worthington, Rosamund Pike, Ralph Fiennes, Bill Nighy, Édgar Ramírez, Danny Huston

Gen: Actiune,  Aventuri,  Fantastic

Durata 99 min

Rating A.P.-12

Anul 2012

Site oficial


Video

» Furia titanilor - 3D

Sinopsis

La o decada dupa ce l-a invins pe maleficul Kraken, Perseu (Sam Worthington) si-a construit o viata linistita de pescar intr-un sat, alaturi de Helius, fiul sau in varsta de 10 ani. Insa, in tot acest timp, lupta pentru suprematie dintre Titani si Zei a continuat sa ameninte echilibrul universului. Lipsiti de loialitatea oamenilor, Zeii pierd controlul asupra Titanilor condusi de nemilosul Kronos, tatal renegat al celor trei stapani ai lumii: Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) si Poseidon (Danny Huston). Fratii si-au inlaturat parintele cu mult timp in urma, lasandu-l sa putrezeasca in abisul intunecat al Tartatarului, o temnita temuta din adancurile lumii de dincolo.

In momentul in care Hades si Ares schimba taberele si fac o alianta cu Kronos pentru a-l detrona pe Zeus, Perseu nu-si mai poate ignora destinul. Cu atat mai mult cu cat puterea Titanilor incepe sa creasca si iadul se dezlantuie pe pamant. Cu ajutorul neinfricatei razboinice Queen Andromeda (Rosamunde Pike), al lui Argenor (Toby Kebbel) fiul semizeu al lui Poseidon si al lui Hefaisotos (Bill Nighy), Perseu pleaca intr-o calatorie riscanta in adancurile Tartarului pentru a-l salva pe Zeus, a intemnita la loc Titanii si a salva omenirea.


Cumpara un bilet la filmul Furia Titanilor si primesti pe loc un voucher care iti garanteaza o reducere de 50% la achizitionarea filmului Infruntarea Titanilor pe DVD sau BLU-RAY, exclusiv pe www.provideo.ro.

Ce trebuie sa faci:

La cumpararea biletului, vei primi un voucher ce contine un cod cadou. Intra apoi pe www.provideo.ro, adauga in cos DVD-ul sau BLU-RAY-ul Infruntarea Titanilor si introdu codul de pe voucher.

Promotia se desfasoara in cinematografele participante (vezi regulament) intre 29 martie si 15 iunie. Voucherul este valabil exclusiv pe www.provideo.ro.

Atentie! Voucherele nu se cumuleaza. Achizitionarea a doua vouchere nu aduce dupa sine o reducere de 100% la cumpararea unui DVD. De asemenea, voucherul nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii in desfasurare.

Pentru alte informatii importante, citeste
aici tot regulamentul.

 
Galerie foto