Furios si Iute 7 - digital (Fast and Furious 7)

Furios si Iute 7 - digital

Premiera
Din 17.04 pana la 23.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 16 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie James Wan

Scenariu Chris Morgan, Gary Scott Thompson

Distributie Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham

Gen: Actiune,  Thriller

Durata 140 min

Rating AP12

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

In "Furios si iute 7", Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson conduc distributia care continua aventurile din franciza care si-a cladit renumele pe viteza. 
 
Alaturi de ei ii vom revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black, favoritii fanilor din toata lumea, dar si figuri noi in franciza, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel and Kurt Russell.  
 
Fast and Furious 7 este continuarea seriei de succes in care Vin Diesel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto si Brian O'Conner. Cu un cazier curatat si linistiti alaturi de vechii lor prieteni, cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dar totul se naruie in momentul in care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiti sa calce din nou in afara legii.  Alaturi de ei ii vom revedea pe Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky si Lucas Black, favoritii fanilor din toata lumea, dar si figuri noi in franciza, precum Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel and Kurt Russell. 
 
Capitolul al saptelea al seriei de un succes fenomenal marca Universal Pictures International  e regizat de James Wan dupa un scenariu de Chris Morgan, si e produs de Neal H. Moritz, Vin Diesel si Michael Fottrell.
 
Regia filmului este semnata James Wan, scenariul de Chris Morgan bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson. Productia este semnata de Neal Moritz, Vin Diesel, Michael Fottrell, iar producatori executivi Samantha Vincent, Amanda Lewis, Chris Morgan.
 
Filmul va fi lansat pe 3 aprilie in Romania de RoImage 2000.