Gamer - Jocul supravietuirii - Digital (Gamer - Digital)

Gamer - Jocul supravietuirii - Digital

Premiera
Din 25.09 pana la 01.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,35 din 17 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Mark Neveldine, Brian Taylor

Scenariu Mark Neveldine, Brian Taylor

Distributie Gerard Butler, Michael C. Hall, Kyra Sedgwick, Chris “Ludacris” Bridges, Amber Valletta, John Leguizamo, Logan Lehrman

Gen: Actiune,  SF,  Thriller

Durata 110 min

Rating I.M.-18

Anul 2009

Site oficial


Video

» "Gamer - Jocul supravietuirii" - Trailer

Sinopsis

Un action-thriller halucinant, Gamer - Jocul Supravietuirii vine pe marile ecrane cu un nou concept, pe cat de antrenant, pe atat de socant: ilustreaza o realitate in care jocurile pe calculator si noile metode de divertisment au evoluat intr-un hibrid extrem de periculos.

Oamenii folosesc manipularea in masa asupra semenilor prin retelele de jocuri pe calculator, controlul mintii este deja un instrument la indemana tuturor, iar motorul acestui joc sangeros este insusi creatorul sau, miliardarul Ken Castle (Michael C. Hall).

Slayers, cea mai proaspata creatie a lui Ken, in care indivizii pot ucide cu sange rece, permite milioanelor de utilizatori sa isi indeplineasca on-line si in vazul tuturor cele mai demente fantezii, folosind ca avatare fiinte umane pe care le forteaza sa lupte in acest joc pana la moarte.

Kable (Gerard Butler) este vedeta de necontestat a ultraviolentului joc Slayers. El este controlat de Simon, un tanar jucator cu tabieturi de rock star, care sfideaza toate regulile, reusind sa il conduca pe Kable catre victorie in fiecare infruntare saptamanala. Despartit de familie, tinut captiv si fortat sa lupte impotriva vointei sale, acest gladiator modern este nevoit sa supravietuiasca suficient de mult pentru a putea sa invinga jocul, sa isi recapete identitatea si sa salveze omenirea de tehnologia ucigasa a lui Castle.

 
Galerie foto