Grozavul si puternicul Oz - 3D (Oz: The Great and Powerful - 3D)

Grozavul si puternicul Oz - 3D

Premiera
Din 08.03 pana la 14.03

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,75 din 20 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Sam Raimi

Scenariu L. Frank Baum,Mitchell Kapner,David Lindsay-Abaire

Distributie Mila Kunis, Rachel Weisz, James Franco,Michelle Williams,Zach Braff,Joey King,Ted Raimi,Martin Klebba,Bill Cobbs

Gen: Fantastic

Durata 132 min

Rating A.G

Anul 2013

Site oficial


Video

» Grozavul si puternicul Oz

Sinopsis

"Grozavul si puternicul Oz" (Oz: The Great and Powerful), noua productie cinematografica marca Disney, ilustreaza originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani.

Povestea incepe odata cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prafuitul Kansas . Acesta ajunge astfel pe Taramul lui Oz, un loc plin de viata si crede ca a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos si s-ar putea imbogati. Insa, in scurt timp, cunoaste trei vrajitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure ca acesta este marele vrajitor pe care il asteptau cu totii.

Fara sa vrea, magicianul devine implicat in problemele noii lui tari si ale locuitorilor acesteia si trebuie sa isi folosesca talentul si farmecele pentru a deosebi binele de rau, inainte sa fie prea tarziu. Astfel, Oscar se transforma in "Grozavul si Puternicul Magician din Oz" si in acelasi timp, devine un om mai bun.

 
Galerie foto