Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou - 3D (Happy Feet 2 - 3D)

Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou - 3D

Premiera
Din 06.01 pana la 12.01

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 20 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie George Miller

Scenariu Warren Coleman, Gary Eck, Paul Livingston, George Miller

Distributie Robin Williams, Elijah Wood, Pink, Brad Pitt, Matt Damon, SofĂ­a Vergara, Hank Azaria, John Goodman

Gen: Animatie,  Comedie,  Familie

Durata 100 min

Rating A.G.

Anul 2011

Site oficial


Video

» Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou

Sinopsis

Partea a doua a animatiei premiata cu Oscar in 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).

Mumble, maestrul stepului, are o problema pentru ca propriul sau pui, Erik, nu suporta sa danseze. Asa ca fuge de acasa si il intalneste pe Mighty Sven (Hank Azaria), un pinguin care poate sa zboare! Asa ca Mumble nu are nicio sansa sa se compare cu noul si carismaticul idol. Dar lucrurile se inrautatesc cand lumea lor e amenintata de forte greu de invins.

Erik afla ce curajos si cinstit este tatal sau, cand Mumble mobilizeaza natiunea pinguinilor si alte creaturi fabuloase, de la micutii krili la uriasele foci elefant pentru a restabili pacea si armonia.

"Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou" este regizat de George Miller, care a castigat Oscarul cu Happy Feet 1 si ii are in distributie pe Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (P!nk), Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Magda Szubanski, Anthony LaPaglia, Richard Carter si Benjamin "Lil P-Nut" Flores, Jr.

 
Galerie foto