Harry Potter si Printul Semipur (Harry Potter and the Half-Blood Prince)

Harry Potter si Printul Semipur

Avanpremiera
23.07.2009

Premiera
Din 24.07 pana la 30.07

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,79 din 129 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie David Yates

Scenariu Steve Kloves, J.K. Rowling

Distributie Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane

Gen: Aventuri,  Fantastic,  Mister,  Romantic

Durata 168 min

Rating A.G.

Anul 2009

Site oficial


Video

» Harry Potter si Printul Semipur

Sinopsis

"Harry Potter si Printul Semipur" prezinta cel de-al saselea an al lui Harry la Hogwarts, un an care se anunta plin de surprize. Venirea noului profesor Horace Slughorn, prieten si fost coleg al lui Dumbledore, scoate la iveala informatii cruciale, in timp ce Harry pune mana pe o carte de potiuni care i-a apartinut misteriosului Print Semipur.

Cu ajutorul profesorului Dumbledore, Harry afla secretele intunecate din trecutul Lordului Cap-de-Mort, in speranta unei confruntari finale din care Harry sa iasa invingator. Pe masura ce timpul trece, Cap-de-Mort incepe sa controleze atat lumea oamenilor cat si pe cea a vrajitorilor, iar nimeni nu se mai afla in siguranta. Harry Potter a inceput deja sa suspecteze pericolele care ar putea proveni chiar din interiorul scolii, in persoana lui Draco Malfoy.

In "Harry Potter si Printul Semipur", dragostea pluteste in aer la Hogwarts... Harry se simte tot mai atras de Ginny, insa are un competitor serios: Dean Thomas. Intre timp, Lavender Brown a ajuns la concluzia ca Ron este alesul inimii sale. Evident ca Hermione este geloasa, dar nu vrea sa isi arate sentimentele pentru Ron nici in ruptul capului. In toata aceasta drama a iubirii, revenirea maleficului Cap-de-Mort este mai mult decat evidenta....

 
Galerie foto