Hoata de identitate - Digital (Identity Thief - Digital)

Hoata de identitate - Digital

Premiera
Din 08.02 pana la 14.02

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,67 din 3 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Seth Gordon

Scenariu Jerry Eeten,Craig Mazin

Distributie Jason Bateman,Amanda Peet,Jon Favreau,Robert Patrick,Melissa McCarthy,John Cho,Morris Chestnut,Ben Falcone,Justin Wheelon,Andrea Moore

Gen: Comedie,  Crima

Durata 107 min

Rating N-15

Anul 2013


Video

» Identity Thief

Sinopsis

Jason Bateman (Horrible Bosses) si Melissa McCarthy (Bridesmaids) se afla in fruntea distributiei de staruri din aceasta comedie despre un tip cu nimic iesit din comun care ajunge in situatia de a lua masuri extreme pentru a-si recupera identitatea furata.

Diana (McCarthy) traieste regeste, ca o printesa a shoppingului, cumparand absolut orice ii trece prin cap, pentru ca banii nu sunt o problema pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da...pentru ca numele care sta scris acolo este “Sandy”... iar Sandy este un contabil (Bateman), care traieste in partea cealalta a Americii.

Avand la dispozitie doar o saptamana pentru a da de hoata care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneste in sud pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viata lui. Sandy va incerca totul: sa o mituiasca, sa o ameninte, sa o constranga, declansand haosul in incercarile lui disperate de a-si reabilita numele.


Regizat de Seth Gordon (Horrible Bosses) este produs de Scott Stuber (Ted), Jason Bateman si Pamela Abdy (47 Ronin). Din distributie mai fac parte Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick si Eric Stonestreet.

 
Galerie foto