Hobbitul: Dezolarea lui Smaug - 3D (The Hobbit: The Desolation of Smaug - 3D)

Hobbitul: Dezolarea lui Smaug - 3D

Premiera
Din 13.12 pana la 19.12

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,88 din 34 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Peter Jackson

Scenariu Philippa Boyens,Peter Jackson,J.R.R. Tolkien,Guillermo del Toro,Fran Walsh

Distributie Orlando Bloom,Cate Blanchett,Elijah Wood,Evangeline Lilly,Ian McKellen,Manu Bennett,Hugo Weaving,Andy Serkis

Gen: Aventuri,  Fantastic

Durata 161 min

Rating A.P - 12

Anul 2013

Site oficial


Video

»

Sinopsis

 

 Filmul nu intra in oferta de luni 1+1!

Hobbitul: Dezolarea lui Smaug continua povestea aventurilor prin care trec hobbitul Bilbo Baggins, Vrajitorul Gandalf si cei 13 gnomi, in frunte cu Thorin Oakenshield, în calatoria lor plina de neprevazut la capatul careia vor încerca sa recucereasca Muntele Singuratic si Regatul pierdut al gnomilor, Erebor. 
 
In aceasta parte a trilogiei Hobbitul, eroii vor fi nevoiti sa traverseze tinuturile Mirkwood, Esgaroth si Dale, unde vor infrunta pericole nemaintalnite. La capatul acestei traversari, Bilbo se va confrunta cu temutul dragon Smaug iar vrajitorul Gandalf va afla adevarata identitate a Necromantului. Intre timp, orcii din Dol Guldur si elfii din Mirkwood se vor intalni intr-o batalie epica.
 
Hobbitul: Dezolarea lui Smaug este a doua parte a trilogiei pe care Peter Jackson a dezvoltat-o plecand de la romanul The Hobbit publicat de J. R. R. Tolkien în 1937. Începuta în 2012 cu Hobbitul: O calatorie neasteptata, trilogia se va încheia anul viitor, cand va fi lansat The Hobbit: There and Back Again.

 

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii