Hobbitul: O calatorie neasteptata 3D (The Hobbit: An Unexpected Journey 3D)

Hobbitul: O calatorie neasteptata 3D

Premiera
Din 21.12 pana la 27.12

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,82 din 51 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Peter Jackson

Scenariu Peter Jackson Guillermo del Toro Philippa Boyens Fran Walsh J.R.R. Tolkien

Distributie Cate Blanchett, Martin Freeman, Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom ,Hugo Weaving,Evangeline Lilly, Luke Evans ,Andy Serkis

Gen: Aventura,  Fantezie

Durata 170

Rating A.P -12

Anul 2012

Site oficial


Video

» Hobbitul: O calatorie neasteptata

Sinopsis

Aventura urmareste calatoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expeditie de proportii epice,pentru a redobandi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusa masa de vrajitorul Gandalf cel Sur , Bilbo se alatura unui grup de treisprezece gnomi, condusi de legendarul razboinic Thorin Scut de Stejar.

Calatoria lor ii va purta in Tara Pustietatii, pe taramuri inselatoare, pline de goblini, wargi, orci, si vrajitori.Desi tinta lor se afla la rasarit, catre Muntele Singuratic, ei trebuie mai intâi sa treaca prin tunelurile goblinilor,unde Bilbo o intalneste pe creatura carei i va schimba viata pentru totdeauna... Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, nestiutorul Bilbo Baggins nu doar ca descopera in el insusi un curaj si o ingeniozitate care il surprind si pe el, dar intra si in posesia "pretiosului" inel al lui Gollum, cu calitati misterioase si foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leaga soarta intregului Pamant de Mijloc intr-un mod pe care Bilbo nici nu si-l poate imagina inca.

 
Galerie foto