Hot Shorts - Digital (Hot Shorts - Digital)

Hot Shorts - Digital

Premiera
Din 14.09 pana la 14.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 1 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Bogdan Mirica, Cristina Jacob, Radu Potcoava

Scenariu Bogdan Mirica, Cristina Jacob, Radu Potcoava

Distributie Alexandru Potoceanu, Mirela Zeta, Ion Sapdaru, Cristi Iacob, Diana Dumitrescu, Florin Calinescu, Gavril Patru, Ioana Flora, Alfred Wegeman

Gen: Drama,  Comedie,  Actiune

Durata 97 min

Rating A.P.-12

Anul 2012


Video

» Hot Shorts - Digital

Sinopsis

Hot Shorts este o premiera pentru piata de cinema din Romania. Un concept nou care introduce pe marile ecrane un set de trei scurt-metraje a caror valoare a fost deja confirmata la festivaluri internationale de film precum Cannes, Locarno, Sarajevo, Salonic sau Varsovia.

In aproape doua ore de filme de esenta tare, compilatia aduna genuri diferite - drama, comedie, actiune - pornind de la drama omului simplu si cinstit care se trezeste arestat peste noapte, trecand la umorul nebun iscat la granita cu Republica Moldova cand un actor cauta cu disperare sa ajunga la o filmare cu Coppola si incheindu-se cu povestea lui Andrei care devine pionul principal intr-o retea de mafioti de cartier.

Pe 14 septembrie, CinemaPRO ofera cinefililor din Romania un regal cinematografic, in cadrul Noptii Albe a Filmului Romanesc: Hot Shorts. Trei genuri, trei povesti diferite, trei Romanii in viziunile a trei regizori tineri.

 
Galerie foto