HRUTAR (Rams)

HRUTAR

Premiera
Din 28.10 pana la 28.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Grímur Hákonarson

Scenariu Grímur Hákonarson

Distributie Sigurður Sigurjónsson, Theodór Júlíusson, Charlotte Bøving

Gen: Drama

Durata 93 min

Rating AP 12

Anul 2015


Video

»

Sinopsis

Intr-o vale retrasa, in Islanda, Gummi si Kiddi convietuiesc impreuna avand grija de oile lor. Se intampla ceva care da totul peste cap. Proiectie Les Films de Cannes a Bucarest

Turma lor de oi este considerata una dintre cele mai bune din tara, iar cei doi frati sunt in mod repetat premiati pentru berbeci lor care provin dintr-o rasa veche.

 Desi impart totul, Gummi si Kiddi nu au vorbit unul cu altul in patru decenii. Cand o boala letala infecteaza brusc un animal din turma lui Kiddi, intreaga vale este amenintata. Autoritatile decid sa sacrifice toate animalele din zona pentru a preveni un focar.

Aceasta este aproape o condamnare la moarte pentru fermieri pentru care oile sunt principala lor sursa de venit, si multi sunt pe cale sa abandoneze pamanturile.

 Dar Gummi si Kiddi nu renunta atat de usor - si fiecare frate incearca sa opreasca dezastrul in propriul sau mod: Kiddi folosind pusca si Gummi folosind inteligenta lui. Pentru a trece cu bine de probleme, fratii vor trebui sa lucreze impreuna pentru a salva rasa speciala, transmisa din generatie in generatie, de la disparitie.

 

Comenteaza
 

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii