Idila cu dadaca mea (The Rebound)

Idila cu dadaca mea

Premiera
Din 09.10 pana la 15.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,89 din 28 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Bart Freundlich

Scenariu Bart Freundlich

Distributie Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, John Schneider, Joanna Gleason, Lynn Whitfield, Sam Robards

Gen: Comedie,  Romantic

Durata 112 min

Rating A.G.

Anul 2009


Video

» "Idila cu dadaca mea" - Trailer

Sinopsis

O comedie extrem de actuala, "Idila cu dadaca mea" spune cu mult farmec o poveste de dragoste nascuta intre doi oameni complet diferiti, in cele mai neasteptate conditii.

Cand Sandy (Catherine Zeta Jones) descopera ca sotul sau este infidel, decide sa isi ia copiii si sa il paraseasca. In postura femeii de 40 de ani, mama singura a doi copii, ea sfideaza orice dificultate si pleaca la New York pentru a incepe o viata noua si a-si indeplini un vis ambitios: acela de a deveni reporter sportiv.

Gasind locul de munca mult visat, Sandy incepe sa realizeze cat de dificila ii va fi tranzitia spre statutul de femeie cu cariera si este nevoita sa apeleze la serviciile unei bone, Aram (Justin Bartha), un tanar de 25 de ani. Aram are o viata boema si, in ciuda insistentei parintilor sai, refuza sa accepte joburile cu perspectiva care i se ofera, preferand sa caute fericirea in locul banilor. Relatia celor doi devine din ce in ce mai intensa, pe masura ce tanarul incepe sa se ataseze de copii si, in ciuda anilor care ii despart, Sandy si Aram incep sa constientizeze cat de potriviti sunt unul pentru celalalt.

Catherine Zeta Jones demonstreaza inca o data ca are tot ce-i trebuie pentru a seduce orice barbat, intr-o comedie sexy si inteligenta, care din 9 octombrie 2009 va avea premiera la CinemaPRO!

 
Galerie foto