In Lipsa Ratiunii (IRRATIONAL MAN)

In Lipsa Ratiunii

Premiera
Din 25.10 pana la 25.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 0,00 din 0 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Woody Allen

Scenariu Woody Allen

Distributie Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey

Gen: Drama,  Mister

Durata 95 min

Rating AP 12

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Scris si regizat de catre Woody Allen, filmul „In lipsa ratiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de indoieli care isi regaseste pofta de viata dupa ce comite un act grav, dar pe care il considera justitiar. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

La scurt timp dupa ce se angajeaza ca profesor la colegiul dintr-un mic orasel, Abe cunoaste doua femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoara deprimata din cauza unei casnicii esuate care cauta fericirea in bratele lui si Jill Pollard (EmmaStone), cea mai buna eleva si prietena a lui.

Desi isi adora iubitul, Jill este fascinata de trecutul excentric si personalitatea artistica a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decat sa o cucereasca si mai tare pe tanara.

Destinul celor doi se schimba atunci cand, din intamplare, aud conversatia unor straini. Atunci barbatul ia o decizie radicala care il face sa se bucure din nou de viata. Insa alegerea facuta declanseaza o serie de evenimente care le va afecta atat pe Jill cat si pe Rita.