In mijlocul furtunii - digital (Into the Storm)

In mijlocul furtunii - digital

Premiera
Din 12.09 pana la 18.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 1 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Steven Quale

Scenariu John Swetnam

Distributie Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter, Nathan Kress, Matt Walsh, Kyle Davis, Scott Lawrence

Gen: Thriller,  Actiune

Durata 89 min

Rating A.P. 12

Anul 2014

Site oficial


Video

»

Sinopsis


Intreaga populatie se afla la mila haoticelor furtuni, iar vestile meteorologilor nu sunt deloc imbucuratoare, lucrurile urmand sa se inrautateasca si mai tare.

In timp ce unii cauta adapost sigur, vanatorii de furtuni si teribilistii gonesc spre vortex-uri cu gandul sa nu rateze ocazia unica de a inregistra cat mai de aproape fenomenul.

Vazut prin ochii unor profesionisti, dar si din perspectiva unor amatori aflati in cautare de senzatii tari, filmul ajunge chiar in miezul actiunii si surprinde cele mai extreme manifestari ale naturii in tiruri de efecte speciale digitale.

Echipa creativa din spatele camerelor de filmat este compusa din cativa oameni cheie care au contribuit alaturi de regizorul Steven Quale la realizarea thrillerului de succes ,"Final Destination 5", printre care: David Sandefur, directorul de montaj Eric Sears si compozitorul Brian Tyler, precum si designerul de costume Kimberly Adams (unul dintre designerii care au semnat genericul filmelor din seria ,"Cronicile din Narnia").

 
Galerie foto