Inainte sa adorm - digital (Before I Go to Sleep)

Inainte sa adorm - digital

Premiera
Din 17.10 pana la 23.10

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 1 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Rowan Joffe

Scenariu Rowan Joffe

Distributie Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong, Adam Levy, Charlie Gardner

Gen: Thriller,  Mister

Durata 92 min

Rating N-15

Anul 2014


Video

»

Sinopsis


Laureata premiului Oscar, Nicole Kidman, interpreteaza rolul Christinei, femeia care se trezeste in fiecare dimineata, dar nu-si mai aminteste nimic, din cauza unui accident care a traumatizat-o, pana cand, dintr-o data, afla un lucru terifiant, care o obliga sa puna intrebari incomode celor din jurul ei.  
De doua ori premiat cu Oscar, Colin Firth interpreteaza rolul lui Ben, sotul pe care femeia nu-l mai recunoaste. Apreciatul actor britanic Mark Strong il interpreteaza pe Dr Nasch, omul care o ajuta, sau o impiedica, sa-si regaseasca amintirile.
“Ceea ce e grozav la povestirea asta e faptul ca nu poti fi niciodata sigur ca femeia din film, care e afectata de un traumatism cranian, interpreteaza gresit lumea din jurul ei crezand ca este victima unei conspiraiii,” spune regizorul Joffe,  “sau ca avem de-a face cu un thriller in care personajul principal, o femeie,  sufera de amnezie si este exploatata de oamenii din jurul ei in scopuri nefaste, iar ea trebuie sa inteleaga repede “ce”, “cine” si “de ce”, pentru ca altfel va fi in pericol.”
 

 
Galerie foto