Inceputul - Digital (Inception - Digital)

Inceputul - Digital

Premiera
Din 30.07 pana la 05.08

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 5,00 din 38 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Christopher Nolan

Scenariu Christopher Nolan

Distributie Leonardo DiCaprio, Michael Caine, Ken Watanabe, Marion Cotillard, Ellen Page, Tom Berenger, Joseph Gordon-Levitt

Gen: Drama,  Mister,  SF,  Thriller

Durata 148 min

Rating N-15

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Inceputul" - Trailer

Sinopsis

"Inceputul" este povestea lui Dom Cobb (Leonardo DiCaprio), un hot desavarsit, un adevarat artist in domeniul revolutionar al extractiei, adica al furtului de informatii pretioase din mintile celor care dorm.

Rara abilitate a lui Cobb l-a transformat intr-o achizitie inestimabila in complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a facut in acelasi timp sa piarda tot ceea ce era important pentru el. Dar acum Cobb are o noua sansa sa redobandeasca ceea ce a pierdut. O ultima sarcina i-ar putea reinapoia viata pierduta daca reuseste un lucru imposibil: nu furtul unei informatii, ci inserarea ei in mintea cuiva.

Bineinteles, miza este atat de importanta, incat Cobb se va trezi tinta unui misterios adversar care nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l impiedica pe el si echipa lui de specialisti sa-si duca misiunea la indeplinire.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 3
qepzqgzh26.02.2013 (13.16)

s9fUgS <a href="http://uiotahcbvriz.com/">uiotahcbvriz</a>

jhnrbfwp23.02.2013 (07.23)

DiFUJg <a href="http://varfffxfpttm.com/">varfffxfpttm</a>

Tkachyov21.02.2013 (20.38)

(Nu mai pot continua sa rsupand in coloana ingusta, asa ca rsupand aici )1. Cand duci pleosca unui bolnav de leucemie, e dramatic, e trist, e infiorator de dureros. Dar stii ca se va termina. In cazul ei, nu stie cand / daca / mai ales CUM se va termina.2. Cazul in care un om se accidenteaza si asta…

Pagini: 1