Infruntarea titanilor - 3D (Clash of the Titans - 3D)

Infruntarea titanilor - 3D

Avanpremiera
15.04.2010

Premiera
Din 23.04 pana la 29.04

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,74 din 85 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Louis Leterrier

Scenariu Travis Beacham, Phil Hay

Distributie Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton

Gen: Actiune,  Aventuri,  Drama,  Fantastic

Durata 106 min

Rating A.P.-12

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Infruntarea titanilor" - Trailer

Sinopsis

Aceasta noua versiune la clasicul film "Infruntarea titanilor"din 1981 il are in centrul povestii pe fiul lui Zeus, Perseu (Sam Worthington), crescut printre oameni. Lupta pentru putere ii gaseste pe oameni infruntand regii, care la randul lor infrunta zeii. Numai ca razboiul dintre zei ar putea distruge intreaga lume.

In fata lui Hades, zeul lumii de dincolo, Perseu este neajutorat, nereusind sa isi salveze familia. El se ofera voluntar intr-o misiune periculoasa de a-l infrange pe Hades (Ralph Fiennes) inainte ca acesta sa puna mana pe puterea lui Zeus (Liam Neeson), vrand sa elibereze iadul pe pamant. In fruntea unor razboinici viteji, Perseu porneste intr-o calatorie plina de pericole in lumile interzise, acolo unde se va lupta cu creaturi, bestii si demoni, in fata carora va triumfa numai daca isi accepta conditia de zeu, prin sfidarea sortii si crearea propriului sau destin.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 4
Anca Stanciu22.04.2010 (11.57)

Domnule Vladimir, ne pare rau, dar filmul "Antichrist" nu va rula la CinemaPRO. In schimb, filmul a avut premiera la cinematograful Hollywood Multiplex in data de 26 martie, insa a iesit din program saptamana trecuta. Puteti citi o recenzie si un interviu foarte interesant cu regizorul Lars Von Trier aici:
http://www.hmultiplex.ro/filme/antichrist-5767841.
Sunt convinsa ca filmul este o capodopera, insa nu pe placul tuturor. Tocmai din acest motiv, "Antichrist" nu este un film comercial care sa ruleze prea mult timp in cinematografe smile. Va multumim.

Vladimir17.04.2010 (18.39)

Domnilor de la Cinema Pro, as vrea sa vad la dumneavoastra filmul "Antichrist" al lui Lars von Trier. Chiar daca nu este asa comercial ca alte filme de la dvs.
Antichrist e un film genial, iar etichetarea lui drept misogin se datoreaza fixismului feminist al culturii occidentale care nu mai stie cum sa linguseasca o femeie potrivnica si vesnic nemultzumita. Filmul e o parabola filozofica o conflictului dintre spiritul masculin, ratzional, riguros, ordonat, si cel feminin haotic, teluric, pulsional, stapanit de angoase. E un film absolut profund, realizat cu mare arta, pe care prostimea ar trebui sa-l evite.

Astept un raspuns serios de la dvs. Va rula in viitorul apropiat? Daca nu la Cinemapro, atunci in lantul dvs de cinematografe, multiplex etc, va rula?

Cu stima,
Vladimir.

dana04.04.2010 (11.11)

Nu se pot face rezervari de acum?:(

dani18.02.2010 (20.30)

frumos frumos

Pagini: 1