Ingeri si demoni - Digital (Angels & Demons - Digital)

Ingeri si demoni - Digital

Premiera
Din 15.05 pana la 21.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,80 din 56 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Ron Howard

Scenariu David Koepp, Akiva Goldsman

Distributie Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer

Gen: Crima,  Drama,  Mister,  Thriller

Durata 150 min

Rating A.P.-12

Anul 2009

Site oficial


Video

» Ingeri si demoni

Sinopsis

Continuare a filmului de succes "Codul lui Da Vinci", "Ingeri si demoni" este bazat pe romanul, la fel de intrigant, scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului "Ingeri si demoni" are loc inaintea celei din "Codul lui Da Vinci", filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.

Tom Hanks revine in rolul expertului de la Harvard Robert Langdon, care descopera inca o data ca fortele malefice sunt dispuse la orice pentru a-si atinge scopul. Cand Langdon descopera dovezi ale unei fratii secrete din antichitate, numita Illuminati - cea mai puternica organizatie din istorie - incep sa iasa la suprafata lucruri tinute in umbra timp de secole.

Cercetarea desfasurata ii aduce in imprejurimile Vaticanului inclusiv la cele patru altare ale stiintei: Pamant, Aer, Foc si Apa. Toate acestea se desfasoara in momentul in care la Vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou Papa. Un asasin care lucreaza pentru Illuminati a capturat patru cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. Indiciile gasite in continuare il vor pune pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si Biserica Catolica.

 
Galerie foto