Ingeri si demoni - Digital (Angels & Demons - Digital)

Ingeri si demoni - Digital

Premiera
Din 15.05 pana la 21.05

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,80 din 56 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Ron Howard

Scenariu David Koepp, Akiva Goldsman

Distributie Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer

Gen: Crima,  Drama,  Mister,  Thriller

Durata 150 min

Rating A.P.-12

Anul 2009

Site oficial


Video

» Ingeri si demoni

Sinopsis

Continuare a filmului de succes "Codul lui Da Vinci", "Ingeri si demoni" este bazat pe romanul, la fel de intrigant, scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului "Ingeri si demoni" are loc inaintea celei din "Codul lui Da Vinci", filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.

Tom Hanks revine in rolul expertului de la Harvard Robert Langdon, care descopera inca o data ca fortele malefice sunt dispuse la orice pentru a-si atinge scopul. Cand Langdon descopera dovezi ale unei fratii secrete din antichitate, numita Illuminati - cea mai puternica organizatie din istorie - incep sa iasa la suprafata lucruri tinute in umbra timp de secole.

Cercetarea desfasurata ii aduce in imprejurimile Vaticanului inclusiv la cele patru altare ale stiintei: Pamant, Aer, Foc si Apa. Toate acestea se desfasoara in momentul in care la Vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou Papa. Un asasin care lucreaza pentru Illuminati a capturat patru cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. Indiciile gasite in continuare il vor pune pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si Biserica Catolica.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 7
ionela d.21.05.2009 (15.24)

cred ca filmul e mai mult ecranizarea curiozitatii umane referitor la religie, decat expresia unei carti. ideea e ca tom hanks isi traieste acum zilele de glorie financiara, pentru ca rolul din film nu-i face mare cinste, parerea mea...
obiectiv vorbind, filmul nu e de vazut decat dintr-un punct de vedere: ca santion, mostra, exemplu de "asa nu". practic, chiar si partile lui bune (imaginea, efectele speciale, decupajul, montajul - care, in fond, nu aduc nimic nou, sunt tipice pentru modul actual de a face film profesionist) devin relevante prin felul cum pun în valoare marile defecte: infantilismul premisei, marile gauri de logica, constructia dramaturgica tarata, conceptia regizorala demonstrativ-exaltata, amatorismul personajelor, etc.
deci, cine vrea sa-l disece in sens didactic - da, are motive sa-l vada. in rest, nu ofera satisfactii decat spectatorilor de la mediocri in jos.
descopar tot mai greu filme autentice, si regret sa o spun, dar angels & demons nu se inscrie in aceeasi categorie! e o poveste subversiva, dar analogiile sunt atat de rasuflate, ca nici vaticanul nu-i mai poate mantui!

alexandra19.05.2009 (22.29)

un film bine realizat, cu un scenariu foarte bun si cu actori pe masura! mult mai bun decat codul lui da vinci! aproape 2 ore jumatate si nici urma de plictiseala! singurul film care pt care a meritat cu adevarat sa merg la cinema in ultimele luni! impresionant! bonus: vizita virtuala la roma... dar si multe efecte speciale!

Vasiloiu Catalin19.05.2009 (18.20)

un film cu un story exceptional.n-am m-ai vazut un asa film,are o poveste foarte foarte frumoasa,cu mult suspans,cu mistere si in special are o poveste care este desprinsa jumtate din viata reala.ii felicit pe actorii acestui film si pe regizori care au facut o treaba exceptonala.bafta cu urmatorul film gen fortareata digitala �de mult nu am mai vazut asa film care are la baza adventura,misterul si in special supspansul.aceste elemente sunt foarte speciale pentru noi cei care vizionam filmul.tin sa spun ca am vazut acest film la cinemapro dar as vrea sa castig biletele ca sa pot merge si cu mama pentru ca nu l-a vazut si isi doreste sa il vada:).bun sa incep cu inceputul,prima parte a filmului trebuie vazuta neaparat deoarece nu poti sa iti faci idee de ce s-a intamplat in film.robert longdon este chemat sa investigheze moartea doctorului vettra,care murise intr-un mod foarte misterios fiind insemnat cu un simbol care ducea la organizatia illuminati.de aici cazul incepe sa devina foarte cutremurator,cand robert l. vizioneaza o caseta in care 4 cardinali sunt rapiti si executati 1 cate 1 la randul lor si ei fiind inscriptionati cu cate un simbol apa,pamant,aer,foc.un rol important joaca mana dreapta a papei camerlengo,acesta urmarind extinderea stiintei in vatican.acuma singurele ajutoare ale lui robert langdon sunt cunostiintele lui doctorita vettra victoria si cunostiintele lui in decodificarea indiciilor.vizionare placuta.

tudorache mihai18.05.2009 (11.05)

productia este continuarea succesului intitulat "the da vinci code" si se bazeaza, la fel ca predecesorul, pe un roman scris de dan brown. desi actiunea romanului angels & demons are loc inaintea celei din the da vinci code, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.profesorul robert langdon, cel mai respectat expert in simboluri antice din sua, este chemat intr-o institutie de cercetare elvetiana pentru a a descifra un semn de pe pieptul unui fizician omorat. aici descopera indicii ce il cutremura, fiind foarte probabila reinvierea unei vechi organizatii secrete cunoscuta sub numele de illuminati si considerata de toti cunoscatorii drept cea mai teribila grupare ce a existat vreodata pe pamant.

cercetarea care o desfasoara ii aduce in imprejurimile vaticanului inclusiv la cele 4 altare ale stiintei: pamant, aer, foc si apa. toate acestea se desfasoara in momentul in care la vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou papa. un asasin care lucreaza pentru illuminati a capturat 4 cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. indiciile gasite in continuare il vor pune pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si biserica catolica.

Vasiloiu Catalin17.05.2009 (23.16)

un film cu un story exceptional.n-am mai vazut un asa film,are o poveste foarte foarte frumoasa,cu mult suspans,cu mistere si in special are o poveste care este desprinsa jumtate din viata reala.ii felicit pe actorii acestui film si pe regizori care au facut o treaba exceptonala.bafta cu urmatorul film gen fortareata digitala è˜d

Pagini: 1 2