Intalnire exploziva - Digital (Knight and Day - Digital)

Intalnire exploziva - Digital

Premiera
Din 23.07 pana la 29.07

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 3,94 din 17 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie James Mangold

Scenariu Patrick O'Neill

Distributie Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Viola Davis, Marc Blucas

Gen: Actiune,  Comedie

Durata 110 min

Rating A.P.-12

Anul 2010

Site oficial


Video

» "Intalnire exploziva" - Trailer

Sinopsis

"Intalnire exploziva" este un film de actiune centrat pe un cuplu de fugari porniti intr-o aventura in care nimic si nimeni, inclusiv ei, nu sunt ceea ce par a fi.

Provinciala June (Cameron Diaz) este ghinionista in dragoste, motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Miller (Tom Cruise), crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Miller este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii.

Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale, care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat, June este ademenita de catre Miller intr-o aventura incitanta si uneori mortala, care o poarta dintr-un capat la altul al globului si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere.

Comenteaza
 
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
COMENTARII 4
Razvan29.07.2010 (21.55)

am fost unul din cei 2 castigatori, recomand cu placere un film super comedie combinata cu actiune, foarte bun filmul, watch in procinema!

Camy22.07.2010 (02.30)

In josul paginii, alaturi de Contact, Despre CinemaPro s.a.m.d. se gaseste si sectiunea Pret bilete. Acolo vei afla ce te intereseaza.

emma21.07.2010 (16.23)

am tot cautat. liste cu preturile biletelor dar nu le gasesc .:,

emma21.07.2010 (16.22)

M-ar interesa sa stiu ,cat costa 2 bilete vineri la ora 19:00 ,la filmul Knight and day. Va rog,astept raspuns..cat mai repede.
multumesc.

Pagini: 1