INTORS PE DOS 3D - DUBLAT (INSIDE OUT)

INTORS PE DOS 3D - DUBLAT

Premiera
Din 27.06 pana la 28.06

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,68 din 34 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Pete Docter, Ronaldo Del Carmen

Scenariu Pete Docter, Ronaldo Del Carmen, Meg LeFauve, Josh Cooley

Distributie Bill Hader, Amy Poehler, Mindy Kaling, Diane Lane, dublaj romana Bucuria (Sabrina Iaschevici), Frica (Mircea Gheorghiu), Furia (Valentin Teodosiu), Dezgustul (Diana Cavallioti) si Tristetea (Rodica Ionescu).

Gen: Animatie,  Comedie,  Drama

Durata 94 min

Rating AG

Anul 2015

Site oficial


Video

»

Sinopsis

Noua animatie originala de la Pixar – o calatorie inedita in mintea umana – este povestea lui Riley, o fetita care este obligata sa paraseasca locurile natale atunci cand tatalui ei i se ofera o slujba in San Francisco. 
 
Ca noi toti, Riley este ghidata in viata de emotiile sale. In versiunea dublata a filmului, vocile personajelor sunt date de actori romani, printre care: Sabrina Iaschevici (Bucurie), Rodica Ionescu (Tristete), Mircea Lucian Gheorghiu (Frica), Valentin Teodosiu (Furie), Diana Cavallioti (Dezgust), Marius Chivu (Bing Bong), Jennifer Dumitrascu (Riley), Gabriela Valentir (Mama) si Serban Pavlu (Tata).
 
Emotiile traiesc in mintea lui Riley, in Cartierul General. Pe masura ce Riley si emotiile sale se straduiesc sa se adapteze vietii din San Francisco, activitatea din Cartierul General este data peste cap de viata tumultoasa a orasului.
 
Un film distribuit de Forum Film Romania.