Intrigi parfumate (The Women)

Intrigi parfumate

Avanpremiera
11.09.2008

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,80 din 10 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Diane English

Scenariu Diane English

Distributie Meg Ryan, Eva Mendes, Annette Bening, Jada Pinkett-Smith

Gen: Comedie,  Drama

Durata 114 min

Rating A.G.

Anul 2008

Site oficial


Video

» Intrigi parfumate

Sinopsis

Cu o distributie exclusiv feminina, care le are drept cap de afis pe Meg Ryan, Annette Bening si Eva Mendes, filmul Intrigi Parfumate/ The Women dezvaluie povestea unei tinere creatoare de moda, Mary Haines (Meg Ryan), care aparent se bucura de o viata perfecta. Cu o casa frumoasa, un sot bogat, o fiica adorabila de 12 ani si o slujba part-time ca designer vestimentar pentru compania tatalui ei, Mary reprezinta intruchiparea ideala a femeii moderne.

Nici cea mai buna prietena a ei, Sylvie Fowler (Annette Bening), nu se lasa mai prejos, fiind la randul ei adepta unui stil de viata palpitant: este redactor la o celebra revista pentru femei, detine o colectie impresionanta de haine de marca si este considerata un adevarat simbol al bunului gust si al stilului original.

Adorabila si recent-casatorita Mary Haines realizeaza ca universul sau perfect este pe cale sa se naruie in momentul in care afla de aventura sotului sau cu vanzatoarea Crystal (Eva Mendes), o femeie extrem de atractiva, pentru care verigheta barbatului pe care a pus ochii nu constituie niciun obstacol. Bineinteles ca incidentul devine imediat barfa cercului de prietene, care insista ca Mary sa divorteze urgent.

Amuzante, indraznete si intreprinzatoare, protagonistele Intrigilor parfumate isi contureaza cu generozitate problemele si triumfurile, intr-o comedie cu stil si substanta.

 
Galerie foto