Iubiri din trecut (Ces amours la)

Iubiri din trecut

Premiera
Din 24.09 pana la 30.09

Da o nota acestui film:

1 2 3 4 5

Nota 4,56 din 16 voturi

Introduceti numarul din imagine

Regie Claude Lelouch

Scenariu Claude Lelouch, Pierre Uytterhoeven

Distributie Salome Lelouch, Audrey Dana, Dominique Pinon, Anouk Aimee, Judith Magre, Christine Citti, Jacky Ido

Gen: Drama

Durata 119 min

Rating N-15

Anul 2010


Video

» Iubiri din trecut

Sinopsis

"Iubiri din trecut", cel mai recent film al celebrului regizor francez Claude Lelouch, inspirat din cartea sa - Ces Annees la, prezinta cu multa emotie povestea unei femei al carei curaj si atitudine contureaza perfect silueta eroinei moderne.

Ilva (Audrey Dana) este surprinsa in film incepand din copilarie si pana la maturitate: o tanara a carei viata amoroasa este la fel de intortocheata precum un labirint. Ea cunoaste pe rand iubirea unui francez, a unui ofiter german, apoi se indragosteste de doi soldati americani. Desi fiecare dintre relatiile sale a fost reala si sincera, in final acesti barbati nu au reprezentat decat episoade din viata Ilvei, destinul purtand-o in cu totul alta directie.

Din distributia grandioasa a filmului fac parte atat nume reprezentative ale cinematografiei actuale, cat si prezente istorice sustinute prin aparitia unor actori care nu mai sunt printre noi. Salome Lelouch, Audrey Dana, Dominique Pinon, Anouk Aimee, Judith Magre, Christine Citti si Jacky Ido sunt doar o parte dintre numele consacrate care se regasesc pe afisul filmului. "Iubiri din trecut" va putea fi urmarit in premiera la CinemaPRO din 24 septembrie.


Vineri, 24 septembrie, ora 18:00, urmareste live transmisiunea premierei de gala a filmului "Iubiri din trecut", direct de pe covorul rosu de la CinemaPRO!

 
Galerie foto